diumenge, 12 de març del 2017

ESQUEMA DEL NOU PROJECTE

En l’esquema de la nostra aplicació, ens trobem en el primer apartat, el registre on preguntarà si ets alumne o professor, en quin idioma vols que et parli l'aplicació (català, castellà o angles) i les dades bàsiques de l'alumne (Nom, Cognoms, Adreça de correu elèctronic, Sexe, Nom d'usuari i Contraseña).


A continuació, hi ha la càmera, la qual s’utilitzarà per poder fer fotos i vídeos en el moment de l’assatjament i, fins hi tot, per poder enviar les imatges o vídeos al tutor, psicòleg, director o policia.

Tot seguit, es troban els diferents botons:

  • El groc (Protecció conta insults), que s’utilitzarà perquè l’alumne indiqui que està rebent o que ha rebut insults dels seus companys i s'enviarà una notificació al tutor i psicòleg.

  • El blau (Quan estigui trist), que es farà servir per a que l’alumne indiqui que està trist o afligit, amb una notificació al psicòleg.

  • El vermell (Avís d'Emergencia), que serveix per a quan l’alumne està en un moment vulnerable, com el pensament de que es vol autolesionar, etc i on és trucarà inmediatament al psicòleg.


  • El negre (Quan pateixi una agressió), que serveix per a quan l’alumne està patint agressions o persecucions, on enviarà la seva ubicació, a pares i policies, s'iniciarà la càmara i és farà un vídeo i s'enviarà un missatge al psicòleg i el tutor.

Tot seguit, tenim els sentiments, amb reflexions (per indicar el problema i trobar una solució) i avui em sento, on hi han tres semtiments, trist (Nerviós, Furiós, Estressat i Depressiu), content (Alegre, Entusiasta, Satisfet i Eufòric) i per últim normal, (Insert, Avorrit, Normal i Confós).

Seguidament, és troba el xat, amb el qual es podrà parlar amb el tutor, psicòleg, director i companys. És podran fer trucades, missatges de veu, escriure, enviar diferents emoticones (alegria, tristesa, ira, por, desagrat i d’emergencia) i fotografies i vídeos.

Per últim, trobem la configuració on podrem modificar el registre, més afegir informació (Edat, Telefón, Domicili i Provincia), agregar la informació del institut (Centre escolar, Curs, Classe, Tutor i Director de l'institució) i del pares-tutor/s legals (Noms, Cognoms, Edats, Tèlefon mòbil, Domicili, Provincia i Adreça de correu elèctronic). També, es podrà canviar l'idioma, elegir si vols o no notificar-te quan tinguis una notificació i el to d'aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada