diumenge, 12 de març del 2017

LES 5W

LES 5W

QUI?

Aquesta aplicació va dirigida a tots el alumnat, de qualsevol centre educatiu o institució,de diferents rangs d'edats i de qualsevol nacionalitat i idioma disponible.


QUÈ? 
Una aplicació que busca solucionar un dels majors problemes escolars, el bullying, oferint principalment botons que podran activar eines com la càmera, el micròfon, entre altres opcions com trucar a la policia o ambulància segons com sigui el color del botó que es selecciona.

QUAN? 

Podràs utilitzar l'aplicació en qualsevol cas on l'usuari pateixi, observi, o fins i tot intueixi algun cas d'assetjament escolar.

ON? 


L’aplicació està dissenyada per poder ser utilitzada en qualsevol lloc,dins o fora del centre educatiu, únicament necessites un mòbil i internet, encara que hi han opcions als botons com trucar a emergències que no necessiten l’ús de la xarxa.

PER QUÈ?
Per què volem facilitar la comunicació del bullying. Per altra part, Sabem que és molt difícil pel professorat realitzar aquesta tasca ja que no es veu a primera vista, per això volem facilitar la seva feina realitzant aquesta aplicació.Sabem que és molt difícil pel professorat realitzar aquesta tasca ja que no es veu a primera vista, per això volem facilitar la seva feina realitzant aquesta aplicació.

Sabem que és molt difícil pel professorat realitzar aquesta tasca ja que no es veu a primera vista, per això volem facilitar la seva feina realitzant aquesta aplicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada